Dagbok

Torsdag den 4 juli

Oj, vad dagarna rinner iväg. Vi har redan haft 2 sommarträffar, välbesökta o trivsamma. En återstår den 30 juli. Redan fullbokad. I lördags hade vi en mycket trevlig familje o kusinträff. Vi hyrde lokal i Arlöv där dom även lagade kvällens måltid. Skönt att slippa laga o frakta maten. Jag fixade endast eftermiddagen mingel.

fredag 7 juni

Nationaldagen en trevlig e.m hos C.L o Gry med grillade spett o goda tillbehör. Dagen avslutades med "dunder o ösregn" men som "bonen" sa: Regn e skönt det gör gräset grönt.

Tisd. 21 maj

Pizzakvällen avklarad. Medlemmarna är underbara dom kan verkligen mysa. Alla nöjda . Mitt motto har alltid varit: "Njut o håll igång, ta livet med en sång".

Tack till er alla.

Onsdagen 15 maj

Nu är detta canasta år tillända. Avslutningen i går kväll flöt på planenligt med avgörande spel för platserna 2 och 3. 1:a priset var redan klart. Sedan fika (smörgåsbakelse) och prisutdelning. På lördag bjuder klubben på pizzakväll i klubblokalen. Äta, dricka o spela kort då går kvällen fort.

Torsdag 2 maj

Sköna Maj välkommen..... Nu återstår endast 2 canastakvällar i serien. Sen får vi spela, snacka, fika o rå om varandra när vi har sommarträffarna. Det blir 3 st. precis som förra året.  Angående resan till Calles, blir det aldrig mer, det var inget för mej. Den 23/5 blir det Nielsens.  Där vet man var allt dricka finns.

Sönd. 7 april

En månad sen sist. Tänk vad tiden går fort när man känner sig lycklig. Livet rullar på både hemma och på klubben. Mycket jobb men med planering fungerar allt. På lördag blir det utflykt till Tyskland, ska prova ett nytt bussbolag. Kör till Calles o Fleegard dom är visserligen dyrare än Nielsens men jag ska inte storhandla denna gången. Nu planerar vi till avslutningen i Maj. Igår skrev jag en liten visa till "pizzakvällen" lördagen den 18 maj. Avslutning med mat o spel.

Torsd. 7 mars

Redan mars månad. Dagarna rusar iväg i alla fall för vår del. Sista söndan denna månad får vi sommartid. Inte roligt, det är så jobbigt första månaden. Jag är som mjölkkossorna, jag och dom gillar inte tidsomställning. Ja, ja det har gått dom andra åren så skall det väl fungera 2019 också.

Sanna ord

Falling in love is easy
but staying in love
is something very special.

Tänk så väl dessa ord passar in i dagens samhälle.

Allt för små bekymmer ställer kärleken på kant.
En stilla undran: Kan verkligen en äkta kärlek ta slut för lite bekymmer. Glöm inte att....
Ett leende och ett förlåt är bra mot trumpenhet och gråt. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 23:10

TACK, TACK Stina - för både välkommenhemtillskånelandhälsningen och erbjudandet att vara med på sommarträffen den 30:e kl.17.45! KLART ATT JAG KOMMER!!! / Jan

...
06.07 | 10:04

Välkommen hem till Skåneland. 1 plats finns kvar till sommarträffen 30/7.Hör av dej om jag ska boka in.

...
05.07 | 20:27

Kära Stina - fin bild på en fin liten tjej! Såg den precis i detta nu då jag kommit åter från Stockholm & K-holm. En annan bild var särskilt HJÄRTEvärmande...

...
26.06 | 16:20

Här är dom efterfrågade bilderna Jan + en selfies av mej anno 1941.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS