Dagbok

Onsdagen 15 maj

Nu är detta canasta år tillända. Avslutningen i går kväll flöt på planenligt med avgörande spel för platserna 2 och 3. 1:a priset var redan klart. Sedan fika (smörgåsbakelse) och prisutdelning. På lördag bjuder klubben pizzakväll i klubblokalen. Äta, dricka o spela kort då går kvällen fort.

Torsdag 2 maj

Sköna Maj välkommen..... Nu återstår endast 2 canastakvällar i serien. Sen får vi spela, snacka, fika o rå om varandra när vi har sommarträffarna. Det blir 3 st. precis som förra året.  Angående resan till Calles, blir det aldrig mer, det var inget för mej. Den 23/5 blir det Nielsens.  Där vet man var allt dricka finns.

Sönd. 7 april

En månad sen sist. Tänk vad tiden går fort när man känner sig lycklig. Livet rullar på både hemma och på klubben. Mycket jobb men med planering fungerar allt. På lördag blir det utflykt till Tyskland, ska prova ett nytt bussbolag. Kör till Calles o Fleegard dom är visserligen dyrare än Nielsens men jag ska inte storhandla denna gången. Nu planerar vi till avslutningen i Maj. Igår skrev jag en liten visa till "pizzakvällen" lördagen den 18 maj. Avslutning med mat o spel.

Torsd. 7 mars

Redan mars månad. Dagarna rusar iväg i alla fall för vår del. Sista söndan denna månad får vi sommartid. Inte roligt, det är så jobbigt första månaden. Jag är som mjölkkossorna, jag och dom gillar inte tidsomställning. Ja, ja det har gått dom andra åren så skall det väl fungera 2019 också.

Torsdag 21 febr.

Seriematchen i söndags gick bra. Vinst mot Oxie och CK 70 + oavgjort mot MPCK. Den matchen skulle vi helst vunnit för att säkra ledningen. Jerry har inte skickat ut listan än men jag tror att vi fortfarande leder. Nästa seriematch är söndagen den 14 april i Helsingborg.

Sönd. 10 februari

Jaha. då var årets styrelsemöten avklarade. Klubbens i torsdags o Förbundet idag. ÅRSMÖTE på klubben tisd. den 26 februari som vanligt med en god semla till fikan. Förbundets årsmöte hålls i Malmö sönd. den 24 mars. Förbundets vara eller icke vara diskuterades. Ck 59 lägger ner sin verksamhet i april och Stjärnan aviserade idag om att ev. gå ur förbundet i höst. Då är MPCK, Oxie, EssJi och CK 70 dom sista entusiasterna.

Måndagen den 14 januari

Äntligen dagen canasta. I morgon är det tid. Jag tror att många ser fram emot att få träffas igen. Vi ska spela  en dubbelserie med avslutning 14 maj. Därefter har vi planerat in 2 sommarspel Juni respektive Juli.  Väl mött i morgon.

Sönd. 6 jan. Trettondagen

Nytt år o nya insatser som man säger. Snart börjar vi vårserien som är en dubbel. Vi blir ett bord till. Skönt för ekonomin. Ytterligare personer har visat intresse av att lära sig canasta. Under våren kan vi tänkas ha en kurs. Inget är bestämt ännu. Månd 7 och tisd. 8 jan. gör vi en mjukstart med nya medlemmar kl. 14.00. Det är bra med en genomkörare innan seriestarten 15 jan.


Tisd- 1 januari 2019

Gott Nytt År !!

Sanna ord

Falling in love is easy
but staying in love
is something very special.

Tänk så väl dessa ord passar in i dagens samhälle.

Allt för små bekymmer ställer kärleken på kant.
En stilla undran: Kan verkligen en äkta kärlek ta slut för lite bekymmer. Glöm inte att....
Ett leende och ett förlåt är bra mot trumpenhet och gråt. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jan Wallander | Svar 16.05.2019 09.36

Stina, du har fullt i din agenda: Rimstuga den 6/4, resa med alkoholtema 23/5 och pizzabakning till pizzafesten den 18/5 kl.17.00! Vielen Dank für Alles!!!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.05 | 09:36

Stina, du har fullt i din agenda: Rimstuga den 6/4, resa med alkoholtema 23/5 och pizzabakning till pizzafesten den 18/5 kl.17.00! Vielen Dank für Alles!!!!!

...
15.05 | 12:41

Sen är det förstås på sin plats att säga VARMT TACK till Stina och Ewert, vars förtjänst det är, att det överhuvdtaget blir något ESSJI-canastaspel!

...
15.05 | 12:37

Och vad är måhända mest glädjande? Jo att mitt tidiga tips, att Team Roland och Peter kommer att klättra upp från nedre regionerna ända upp till pallen.GRATTIS!

...
15.05 | 10:29

Serien slut. GRATTIS till Annica och Leif.
Tack till er alla för ett trivsamt canasta år. I sommar ses vi på 3 trivselträffar. Väl mött.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS